Το Studio 19 101,9 FM σας παρουσιάζει το

«Τζίμη Πανούση»

Παρασκευή 25 Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 11:00 το Βράδυ στο Μύλος Club

Το Studio 19 101,9 fm και ο Μύλος Club παρουσιάζoυν το Τζίμη Πανούση την Παρασκευή 25, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 11:00 το βράδυ στο Μύλος Club.

Η «Πόπη» επιστρέφει και ο «ακατανόμαστος» θα δώσει το παρόν!

Ο Τζίμης Πανούσης ο καλύτερος Performer της ελληνικής μουσικής σκηνής για τρεις μόνο βραδιές στην πόλη μας, γεμάτες γέλιο, θέαμα αλλά και προβληματισμό αφού με το δικό του μοναδικό τρόπο καυτηριάζει τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Τζίμης Πανούσης κατά βάθος παραμένει ένα μεγάλο παιδί, ίσως επειδή κατάφερε να περισώσει όλα αυτά που εμείς αφήσαμε στην τύχη τους. Γι αυτό και τις τρεις βραδιές θα τραγουδήσει, θα παίξει, θα συνομιλήσει με το κοινό και κανένας δεν θα γλιτώσει από την σάτιρά του. Ένα μοναδικό μουσικό πολυθέαμα με ήχο, λόγο και εικόνα, κυριολεκτικά ένα Show.

Το Studio 19 101,9 διατηρώντας σταθερές αξίες μέσα στον χρόνο παρουσιάζει τον Τζίμη Πανούση, έναν απόλυτα σοβαρό διασκεδαστή για τρεις μόνο βραδιές στο Μύλος Club γεμάτες γέλιο, αλλά και πολύ επικίνδυνες γιατί η σάτιρα του δεν είναι απλά εκτονωτική , είναι εκρηκτική!

Έχοντας πίσω του μια σπουδαία μουσική παρακαταθήκη από ένα πραγματικά σπουδαίο Group, τις Μουσικές Ταξιαρχίες, με κορυφαίους μουσικούς, ακολούθησε συνεπέστατα το δρόμο που είχε ξεκινήσει από τότε.

Ο Τζίμης Πανούσης δεν είναι απλώς μια κωμική φιγούρα αβάσταχτης ελαφρότητας, είναι ένας Showman και πολλές φορές η ίδια μας η συνείδηση, η οποία μπορεί να κοιμάται αλλά ποτέ δεν έπαψε να υπάρχει και να αφυπνίζεται.