ΟΙ ΔΥΣΕΙΣ

Οι δύσεις της ενημέρωσης

ΤΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 29/01/2009

«Τι τα θέλουμε τα δέντρα, τα λουλούδια, τα σπαρτά. Να τα κάνουμε τσιμέντο να ψοφήσουν τα παιδιά». Με αυτό το νεοφιλελεύθερο και ρεαλιστικό δίστιχο κλείνει την τελευταία του ανακοίνωση ο δύστυχος δήμαρχος Αθηνών και προστάτης των εργολάβων, τονίζοντας ότι τα ατίθασα κωλόπαιδα από τα βόρεια προάστια που καίνε την Αθήνα χωρίς οξυγόνο από τα δέντρα και με την προϋπόθεση ότι θα ψεκάζονται από την πολιτεία με εβραϊκά ζιζανιοκτόνα κατά τακτά χρονικά διαστήματα, σύντομα θα σταματήσουν να παρεμποδίσουν τη διπλή ανάπλαση με τα έργα τέχνης του Βωβού από τη μία στο Βοτανικό και τις νεκρές φύσεις με τα πρεζάκια του Κακλαμάνη στο ιστορικό κέντρο από την άλλη.
Μόλις κλείσει το ιστορικό νοσοκομείο «Αιγινήτειο» και οι ψυχασθενείς μεταφερθούν απέναντι στο Μέγαρο Μουσικής για θεραπεία με έργα ηλεκτρονικής μουσικής του Μικρούτσικου, με Προεδρικό Διάταγμα του Παπούλια, θα κηρυχθεί παράνομη η χρήση ινσουλίνης από πρεζάκια-διαβητικούς. Δεν είναι υποχρεωμένη η πολιτεία να συντηρεί το κάθε αρρωστάκι με το χαλασμένο συκώτι και να έχει διαφυγόντα κέρδη πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Μόλις βγει στην παρανομία η ινσουλίνη θα δεκαπλασιαστεί η τιμή της και δεν θα έχει το προνόμιο ο Δήμαρχος με τα πρεζάκια του να σέρνονται και να τρυπιούνται μέρα-μεσημέρι στα σκαλοπάτια του Δημαρχείου.
Μετά την υπουργοποίηση του Θανάση του Μπούρα και του Άρη σπηλιωτόπουλου, κανένας Έλληνας δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να γίνει αστροναύτης και να πατήσει το κοκκινόχωμα του πλανήτη Άρη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/01/2009

Αφού έκοψε τις νεραντζιές στο δρόμο του Κολωνακίου για να αυξηθούν τα τραπεζοκαθίσματα γνωστού ζαχαροπλαστείου μετά έφτιαξε το έκτρωμα του πλαστικού μνημείου, του φωτισμένου κιτσαρίου που το φύλαγανε τα ΜΑΤ και μας ξεφτίλισε διεθνώς μέσω διαδικτύου, τώρα κόβει τα τελευταία δέντρα της Κυψέλης τα οποία αποτελούσαν σαφώς μία αισθητική παραφωνία, μία πράσινη μούχλα, μία κουτσουλιά χλωρίδας παράταιρης έτσι όπως είχαν ξωμείνει ανάμεσα στο τσιμεντένιο δάσος. Τα χέρια αυτών που τον ψήφισαν Θα τα κόψουνε μόνοι τους οι άμοιροι οι Αθηναίοι.
Το θηρίο των Βρυξελλών μπορεί να είναι τρομακτικό και μοβορο, τη βαρβαρότητα του όμως δεν την κρύβει την έχει γραμμένη ξεκάθαρα στο προσπέκτους του σε όλες τις γλώσσες. Οι αγροτικοί πληθυσμοί των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Κενότητας θα πρέπει να συρρικνωθούν στο 3% του συνολικού πληθυσμού. Οι Έλληνες αγρότες είναι στο 15% επομένως ένα 12% θα πουλήσει τα τρακτέρ και θα πάρει θυρωρείο στα Πατήσια. Οι υπόλοιποι θα ξεριζώσουν τα μπαμπάκια και θα φυτέψουν παπαρούνες για να αυγατίσουν τα πρεζάκια του Κακλαμανη στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
www.c.agrotikablogs τελεία και παύλα gr τα μπλογκς φεύγουν από τους δρόμους και γυρνάνε στην μπλογκόσφαιρα του διαδικτύου. Ραντεβού του χρόνου στις ίδιες μέρες με τα ίδια τηλεοπτικά σούργελα να γεμίσουν τις οθόνες των εργολάβων εκδοτών.

ΤΡΙΤΗ 27/01/2009

(Δεν είχαμε εκπομπή)

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/01/2009

(Δεν είχαμε εκπομπή)

ΠΕΜΠΤΗ 22/01/2009

Ανασφάλιστοι Πακιστανοί συνελήφθησαν έξω από τη στάνη του Πάκη στο Κορωπί, στο εκτροφείο γαλάζιων στρουθοκαμήλων που διατηρεί ο Υπουργός Περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού στα Μεσόγεια. Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με συνοπτικές διαδικασίες, όπως στην περίπτωση του αναψυκτηρίου Μαγγίνα, τα συμπαθή πτηνά, που ανήκουν στην σπάνια ποικιλία Αμμοχώστου, θα μείνουν ατάιστα με τα κεφάλια χωμένα ελληνοπρεπώς στην άμμο του κτήματος.
Η πρώτη διοικητική πράξη του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ήταν το πάγωμα των μισθών των κρατικών υπαλλήλων του Λευκού Οίκου. Ανάλογες αποφάσεις έχουν πάρει κι άλλες χώρες όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία και μονάχα η Ελλαδάρα θα απομείνει να αντιστέκεται στη ξενόφερτη διαχείριση της κρίσης αφού κι ένα ευρώ αν τολμήσεις να κόψεις από τη βουλευτική αποζημίωση της Φωτεινής Πιπιλή, ποιος την ακούει! Χίλιες φορές να βαρέσουμε κανόνι.
Από το χωράφι στο ράφι ο ιδρώτας του αγρότη πάει στράφι. Η σούπα του εφοπλιστή, το ερημικό παγκάκι, δε χρειάζεται σε –όνοι να τελειώνει, Δημοσιογράφοι-γουρούνια-γλωσσοκτόνοι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/01/2009

Δεν τους βγάζεις με δέκα βαθμούς υπό το μηδέν τους γέρους και τους άρρωστους πολιτικούς στο πανηγύρι της ενθρόνισης όταν τους επιβαρύνεις και με έναν επιπλέον παράγοντα υψηλού κινδύνου. Δεν αντέχει να βλέπει τον αράπη στο Λευκό Οίκο ο παλαιός πολιτικός ακόμα και αν ο ίδιος ονομάζεται Κένεντι και παθαίνει κολάψους.
Μεγαλούργησαν, για ακόμα μια φορά, οι μεγάλες υπογραφές της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας σχολιάζοντας την τελετή της ενθρόνισης του Μπάρακ Ομπάμα. Οι περιώνυμες κουράδες –και ζητώ συγνώμη από τα περιττώματα- μιλούσαν ακατάπαυστα, μπουρδολογώντας ακόμη και πάνω στη φωνή της Αρίθα Φράνλκιν ενώ κάτι τριτοκοσμικά κολοκάναλα όπως το BBC και το CNN δεν είχαν την τόλμη και το θράσος των δημοσιοκάφρων της Ψωροκώσταινας που αδυνατούν να το βουλώσουν, έστω και για ένα λεπτό, όταν τραγουδάει ένας ζωντανός θρύλος.
Πώς να καταφέρουν οι άμοιροι οι αγρότες με τα τρακτέρ να κόψουν την Ελλάδα στα δύο, όταν είναι κομμένη από μόνη της σε χίλια κομμάτια; Τα ίδια και τα ίδια αιτήματα να έχουν στοιχειώσει με τα μπαμπάκια σε εξευτελιστικές τιμές την ώρα που ο ιδρώτας του κάμπου γίνεται άρωμα από τους μεσάζοντες και πωλείται πανάκριβα σε μπουκαλάκια «Κιλελέρ».
Ποιος είναι αυτός ο Πατρινός ο λάγνος ΟΝΝΕΔίτης, που πριν γίνει υπουργός είχε σπουδάσει δύτης;

ΤΡΙΤΗ 20/01/2009

Θρησκευτική κατάθλιψη με σκοτεινά διαλλείματα κοινωνικής παρέμβασης σκιαγραφούν το προφίλ του μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας. Το ιερόν ίμο της Ορθοδοξίας, ο Ιερώνυμος Σιγανοπαπαδιάς, εδέησε να ασχοληθεί με τα εγκόσμια κάνοντας δημόσια έκκληση υπέρ της σωτηρίας του απαχθέντες εφοπλιστού Παναγόπουλου. Μια κουβέντα για τα χιλιάδες γυναικόπαιδα που σφάζονται στην Παλαιστίνη, για το λευκό φώσφορο που καίει σάρκες αμάχων δεν περίσσεψε στον αρχιερέα γιατί οι άπιστοι σφαγμένοι δεν ίντουσαν χρυσοί χορηγοί του Πατριαρχείου όπως ο εφοπλιστής.
Μια μαύρη Νταϊάνα μας έλειπε σε αρσενικό με λευκά δοντάκια και την αποκτήσαμε πακέτο με τη Χίλαρι τη κερατωμένη. Ξανά μανά πανηγύρια, κόκκινα χαλιά και μαύρα χάλια. Στις παρελάσεις του μέλλοντός μας θα προηγούνται των αναπήρων πολέμου τα στίφη των απολυμένων των πολυεθνικών. Ο επόμενος πρόεδρος, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της Σιών, ο Πλανητάρχης θα είναι γκέι με σιδεράκια στα δόντια για να κάμει τσιμπούσια heavy metal.
«Κουνουπιέρα ρόσα», πολυπολιτισμική χειροποίητη ετοιμάζει να απλώσει το Χόλυγουντ με εθελοντές μπλοκ μπάσταρδους ακτιβιστές σιωπηλούς. Με αναμμένες λαμπάδες και σβησμένες ορμές ακολουθούμε στα τέσσερα τις πομπές του Επιταφίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/01/2009

Όποιος έλληνας πολίτης καταφέρει να αποδείξει ότι διάβασε ολόκληρη την προκήρυξη του «Επαναστατικού Αγώνα» και να αποκόμισε κάποιες πληροφορίες για το τι σκατά έχουνε στο κεφάλι τους οι καουμπόηδες με τα καλάσνικοφ, παρακαλείται να επικοινωνήσει με το λαϊκό κίνημα και τις ανεξάρτητες μαθητικές οργανώσεις που περιμένουν μουδιασμένες στο τηλέφωνο.
Μια εβραϊκή λαϊκή παροιμία λέει «Να φοβάσαι τους έλληνες γιατί είναι δέντρα με λουλούδια μόνο χωρίς καρπούς». Το παπαδαριό σε συνεργασία με τη φασίζουσα εκπαιδευτική κενότητα της Ελλαδάρας μας έχει εμβολιάσει με έναν επικίνδυνο αντισιωνισμό και ένα ρατσιστικό μίσος εναντίον των Εβραίων που μας έκλεψαν, και καλά, τον τίτλο του περιούσιο λαού. Η καπιταλιστική δολοφονική μηχανή του κράτους του Ισραήλ θα μπορούσε άνετα να βομβαρδίζει με Ιρλανδούς ή Πομάκους πιλότους.
Δεν είναι θέμα αίματος ούτε και DNA
Μονάχα πλούσιοι και φτωχοί είναι εχθροί μοιραίοι
«Δεν έχουμε άλλες διαφορές» ουρλιάζουνε οι ποιητές
Παρά μονάχα ύπουλες πορνοοικονομικές.

ΠΕΜΠΤΗ 15/01/2009

Ξεφυλλίζοντας τις εφημερίδες των εργολάβων εκδοτών διαπιστώνεις ότι δε χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου για να αποφασίσεις τι θα ντυθείς στις απόκριες. Η στολή του μαλάκα έχει κολλήσει πάνω σου σαν το πουκάμισο του Ηρακλή και δε ξεκολλάει με τίποτα. Για ν’ αγοράσεις μια γκαρσονιέρα αξίας 100.000 ευρώ, τα έξοδα μεταβίβασης, εδώ στη Ζιμπάμπουε του Κωστάκη, είναι 3.200 ευρώ ενώ στη φτωχή Σουηδία την ξενέρωτη θα πληρώσεις 500 ευρώ. Μπορείς, βέβαια, ως μαλάκας να βάλεις και περικεφαλαία.
Συνεχίζεται με επιτυχία η αιμοκάθαρση στη Λωρίδα της Γάζας για την αποκατάσταση της εχθρικής ανεπάρκειας στα περίχωρα του Ισραήλ. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εχθρών της ανθρωπότητας διοργανώνει συναυλία διαμαρτυρίας στο εξοχικό του Ομπάμα στην Αλαμπάμα καταδικάζοντας τη βία από όλες τις μπάντες που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν. Ο απερχόμενος πρόεδρος George W. C. Bush δήλωσε ότι θα πεθάνει με την απορία: Από ποιον έφαγε τελικά η Χαβάη τα 5-0;
Απαγορεύτηκε το ανέκδοτο με τους εβραίους τουρίστες που γλίτωσαν από το Ολοκαύτωμα και πηγαίνανε στο Νταχάου με πούλμαν για προσκύνημα. Χαλάει το πούλμαν σε ένα γερμανικό χωριό δίπλα στο Νταχάου και ο οδηγός, ο Γερμανός, χτυπάει το κουδούνι να ζητήσει βοήθεια από νοικοκυρά ντόπια, εκεί στο χωριό, λέγοντας ότι έχει ένα πούλμαν με πενήντα εβραίους που του χάλασε και τους πηγαίνει, λέει, στο Νταχάου να προσκυνήσουμε. «Δε μπορώ να βοηθήσω», απαντάει η νοικοκυρά, «εγώ, μόνο ένα μικρό φουρνάκι έχω».

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/01/2009

Διαψεύδονται αρμοδίως οι πληροφορίες για αλλαγή στην ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος. Γίνονται κάποιες ζυμώσεις στον Περισσό για αλλαγή του επωνύμου της γενικής γραμματέα Αλέκας. Το «Παπαρήγα» χτυπάει άσχημα μετά τα σκάνδαλα με τους παπάδες. Και εκτός από το «παπά» είναι και το «ρίγα» που την παχαίνει επειδή είναι κάθετη. Επικρατέστερο επώνυμο, για την Αλέκα, μέχρι στιγμής, ακούγεται το εύηχο «Κωσταλέξη». Αλέκα Κωσταλέξη, ως θαυμάστρια του Κώστα και πολέμια του Αλέξη.
Οι Γερμανοί ξεβάφονται άτσαλα και μπροστά στα μούτρα μας. Η Ντόιτσε Τέλεκομ βγάζει τη μάσκα του καλού επενδυτή και κλείνει 120 υποκαταστήματα της Cosmote, της πλέον επιτυχημένες επιχείρησης κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως. Οι εργαζόμενοι που θα απολυθούν συζητάνε με γραφείο ευρέσεως εργασίας ενός μπατζανάκη της Ντόρας και τα μεσαιωνικά συμβόλαια εργασίας, με δεκατρία ευρώ μεροκάματο για να καθαρίζουνε γηροκομεία στο Ντουμπάι τα συντάσσει η συνήθης συμβολαιογράφος Πελέκη.
Οι Χρυσές Σφαίρες του Χόλυγουντ χτυπάνε κατακέφαλα το φιλοθεάμον κοινό με τις σαχλαμάρες και το αφόρητο μελό της δεξιάς αποχαύνωσης, ενώ το συμπαγές μολύβι στα εβραϊκά χέρια γράφει το χαρούμενο τέλος –το happy end- στην καπιταλιστική σαπουνόπερα. Τρυπιόνται, σκοτώνονται, σκυλοπηδιόνται και στο τέλος παντρεύονται και ζουν ευτυχισμένοι στα κιμπούτς της Ραμάλα. Άει στο διάολο από δω μέσα.

ΤΡΙΤΗ 13/01/2009

Με ασφαλιστικά και ασφαλίτικα μέτρα στο ευρωασιατικό δικαστήριο της χάβρας των Ιουδαίων, η ελληνική αστυνομία κατοχύρωσε την ονομασία ΕΛΑΣ και η πατρίδας μας αναγκάζεται να μετονομαστεί, ρεαλιστικά, σε ΑΔΗΝΟΒΑ – Αφρικανική Δημοκρατία Νότιας Βαλκανικής. Χιλιάδες μετανάστες εργάζονται σε συνθήκες μεσαίωνα με ανίκανους εργατοπατέρες διακοσμητικούς και μια κυβέρνηση αδίστακτων νταβατζήδων να κάνει τα στραβά μάτια όταν οι μαφιόζοι ποτίζουν καθαρίστριες με βιτριόλι.
Υπό κατάληψη τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ από νέους δημοσιογράφους που ντρέπονται να λένε ότι κάνουν την ίδια δουλειά με τα λαμόγια της διαπλοκής που συνωστίζονται στα payroll των πολιτικών που συντηρούν την κομματική χούντα, την οικογενειακή ολιγαρχία που ταλαιπωρεί την πατρίδα τα τελευταία χρόνια. Αμοιβές πείνας, ανασφάλιστη εργασία και ξύλο από τους μπάτσους για τους νέους δημοσιογράφους ενώ οι ασύδοτοι εργοδότες χαριεντίζονται με τον Κωστάκη, το Γιωργάκη και την ψαλίδα τους.
Αν ήταν το πουλί βιολί θα ήμασταν όλοι μουσικοί. Με κομπιουτεράκια και αναλύσεις ποσοστών ανά περιφέρεια έγινε ο πρόσφατος ανασχηματισμός. Υπουργοποιήθηκαν αποκλειστικά βουλευτές από περιφέρειες με χαμηλά ποσοστά για τη Νέα Δημοπρασία για να γίνουν προεκλογικά ρουσφέτια ανάκαμψης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/01/2009

Σε καθιστική διαμαρτυρία, το ερχόμενο Σάββατο στις 6 και 32 πρώτα λεπτά ώρα Γκρίνουιτς έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία, θα κατέβει η Ομοσπονδία Χαφιέδων του Αντιεξουσιαστικού Χώρου με αίτημα την μετατροπή της αμοιβής για την εξάρθρωση του Επαναστατικού Αγώνα από ένα εκατομμύριο δολάρια σε ένα εκατομμύριο ευρώ. Με την κατρακύλα του δολαρίου στις διεθνείς χρηματαγορές οι έλληνες χαφιέδες αρνούνται να καρφώσουν τους πρώην συντρόφους τους για ψίχουλα.
Κολοκατάσταση από την ανάποδη, θηλυκή με έντονη μυρωδιά ψαρίλας χαρακτηρίζεται από τον «ΟΟΣΑ παίρνει ο άνεμος του πολέμου» η διεθνής συγκυρία με την οικονομική κρίση και τις σφαγές των Εβραίων στη Γάζα. Δε θα μπορούσε να είναι και αλλιώς όταν ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ ονομάζεται Μουν και ο ευρωπαίος επίτροπος Αλμούνια.
Ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, Αντώνης Σίγμα διόρισε την τριανταπεντάχρονη Εύη Τσέκου στη γενική γραμματεία του Υπουργείου Πολιτισμού στη θέση του Ζαχόπουλου και ανακοίνωσε ότι οι επιδοτήσεις προς τους γαλάζιους καλλιτέχνες θα γίνονται πλέον με σκουπιδοσακούλες όπως παλιότερα στο Υπουργείο Εξωτερικών με το Αλβανικό έπος και την κάθοδο των Ηλλιρίων με το Σχέδιο Μάσα του Μεγάλου Αντωνίου. Ο πρωθυπουργός, εν τω μεταξύ, φαίνεται ανήσυχος.

ΠΕΜΠΤΗ 08/01/2009

Σε περίοπτη θέση στην παγκόσμια λίστα με τους πλέον αποτυχημένους του 2008 δεσπόζει η φιγούρα του πρωθυπουργού της Ελλάδας, του αναχωρητή της Ραφήνας, Κωνσταντίνου Καραμαν-Αλή. Αν και πέτυχε όλους τους στόχους του, η Διεθνής Κενότητα τον υποσκάπτει απαξιώνοντας την νεοφιλελεύθερη πολιτική του που με επιτυχία διέλυσε την Παιδεία για να αναλάβουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, διέλυσε τα νοσοκομεία του Δημοσίου για να μεγαλουργήσουν τα ιδιωτικά εκδοροσφαγεία και παρέδωσε με τις κουμπαριές του τα λεφτά των ταμείων των εργαζομένων στα golden boys και στα golden monks.
Νέος κύκλος ψέματος από τους γνωστούς κύκλους των χαμένων εκποιητών. Η πιπίλα της τρομοκρατίας στα στόματα όλων των κεφαλών που μιλάνε μουγκρίζοντας. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για το γιουρούσι στα Εξάρχεια και ούτε πρόκειται, εκτός αν και δεχτούμε ότι οι επαναστατικές οργανώσεις στρατολογούνε ηλίθιους από τα γήπεδα. «Έλα στη θέση τους», δήλωσε γνωστός αναρχικός των Εξαρχείων, «να είναι η Ελλάδα τίγκα στους στόχους και εσύ να πας να χτυπάς ένα μπατσάκο εικοσάχρονο λίγο πριν το μεγάλο συλλαλητήριο».
«Η καταδίκη της βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται, μας αναγκάζει να καταδικάσουμε το μπουρλοτιέρη Κανάρη, το Γεώργιο Καραϊσκάκη και τον Κώστα Σημίτη που έβαζε κροτίδες στη Χούντα», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ μαζεύοντας δεξιούς ψήφους από το λαό του Καρατζαφέρη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 07/01/2009

(Δεν ειπώθηκαν ειδήσεις. Η εκπομπή διακόπηκε λόγω του κυβερνητικού ανασχηματισμού)

ΤΡΙΤΗ 06/01/2009

(Δεν είχαμε εκπομπή)

ΔΕΥΤΕΡΑ 05/01/2009

Έπεσε παταγωδώς, πριν από λίγες ημέρες, η αυλαία του δίσεκτου 2008 και με το νέο έτος δρομολογούνται όλα τα εθνικά μας προβλήματα. Ο Αντώνης Ρέμος και η Ζέτα Μακρυπούλια θα έρθουν εις γάμου κοροϊδία του Αγίου Λούτσου ανήμερα. Ο βασιλιάς της αρλούμπας, Ανδρέας Μικρούτσικος, ξαναβρίσκει δουλειά στην τηλε-κόλαση και ο κομιστής Θέμος παρακαλάει λάιβ τις καλεσμένες του να κατεβάσουν τις τιμές στις βίζιτες λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Σε αντίθετη περίπτωση απειλεί να κάνει ανάσταση στον Άδη.
«Συμπαγές μολύβι» βάφτισε και ο Κωστάκης το νέο του κυβερνητικό σχήμα, το οποίο αρνείται πεισματικά να μας αποκαλύψει αν δε ψοφήσει παραδειγματικά και ο τελευταίος Παλαιστίνιος στη Λωρίδα της Γάζας. Ο Γιωργάκης από την πλευρά του, αφού μας υπενθύμισε ότι είναι αυτός που έχει βάλει την υπογραφή του για τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς στη Σερβία, καταδίκασε τη βία από όπου κι αν προέρχεται, τονίζοντας ότι και τα μυρμήγκια έχουν ευθύνη που πάνε και χώνονται κάτω από τα παπούτσια των πεζοπόρων και αυτοκτονούν.
Είναι κρίμα στο νέο κυβερνητικό σχήμα να μην βρεθούν κάποιες θέσεις για τη χορεύτρια Αζέρ, τον Πάπιστα, τον Κουκουβήνο, τον Δαλάι Λάκη, το Ζαχόπουλου, την Τσέκου, την κυρία Πασχάλη και όλους αυτούς που μας διασκέδασαν απλόχερα το 2008.

Μάρτης - Δεκέμβρης 2003 | Γενάρης - Δεκέμβρης 2004 | Γενάρης - Σεπτέμβρης 2005 | Σεπτέμβρης - Δεκέμβρης 2008 | Γενάρης 2009