Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, 11.1.2015

Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΝΙΣΗ

«Η Κατερίνα τα δίνει όλα στην 'Υγιεινή διαστροφή'»

ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ επικοινωνία που είχαμε με τον Τζ. Πανούση επιβεβαίωσε τη συνεργασία με την Κ. Στανίση, την οποία επιδίωξε ο ίδιος, καθώς, όπως λέει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, την εκτιμά ιδιαίτερα ως ερμηνεύτρια. Το τραγούδι έχει τίτλο «Υγιεινή διαστροφή με την Κατερίνα Σ.» και είναι σε ρυθμό νταμπ-στεπ. Μάλιστα, ο Τζίμης το δοκίμασε στο στούντιο με πολλούς τραγουδιστές, αλλά, όπως λέει, «η Κατερίνα ήταν εκείνη που το είπε με ψυχή καλύτερα απ’ όλους».

Οσο για το ποια είναι η «Υγιεινή διαστροφή», ο δημιουργός δηλώνει ότι πρόκειται για την Ελλάδα. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Φεβρουάριο. Αποκαλύπτοντας ένα μέρος από τους στίχους, ο Τζ. Πανούσης μάς είπε: «Σκάει στο χέρι μου ένα ΛΟΤΤΟ / σαν πασχαλιάτικο μπουρλότο / οι αντιστάσεις των μαζών / κουρεύονται με το γκαζόν / και οι βροντές του Ολύμπου / πήγανε στο βρόντο».

Και το ρεφρέν: «Υγιεινή διαστροφή / παίρνω ανάποδη στροφή / τα σουτζουκάκια της γιαγιάς / βγάλαν σκουλήκια / υγιεινή διατροφή / ξαναμασάω την τροφή / και τα αρχαία μου / ξερνάω μπινελίκια / υγιεινή διατροφή / στη δυτική καταστροφή / να αποκρούσουμε / τα γκέι νταϊλίκια», όπου, όπως μας αναφέρει ο Τζίμης, «εδώ η Κατερίνα τα δίνει όλα».

Παράλληλα, ο Τζ. Πανούσης συμμετέχει στην αναδιοργάνωση του αυτοδιαχειριζόμενου ραδιοσταθμού Flash, ο οποίος θα εκπέμψει και πάλι από αύριο Δευτέρα με νέο πρόγραμμα στους 96 μεγακύκλους. Ο Τζίμης θα βγει στον αέρα με τη δική του εκπομπή, μεθαύριο Τρίτη 13 Ιανουαρίου. «Τρίτη και 13 για το γούρι», όπως μας λέει...