ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ


Ο άλλος «Πόλεμος» του Τζίμη Πανούση

«Τhe War» θα ονομάζει το δικό του υπερ-ριάλιτι σόου ο Τζίμης Πανούσης. Από Μεγάλη Παρασκευή στην Πειραιώς...

Ποια μέρα διάλεξε ο Τζίμης Πανούσης να παρουσιάσει το νέο του σόου, που ονομάζει το απόλυτο ριάλιτι «Τhe War» (ο Πόλεμος); Τη Μεγάλη Παρασκευή, μετά τον Επιτάφιο (πρώτα ο Θεός). Πού θα γίνει αυτό; Στο «Club Τessera» (άλλοτε των... λάγνων βλεμμάτων και των καλλίγραμμων κοριτσιών), που από 'δώ και πέρα, με την έλευση του Τζίμη, αλλάζει πρόσωπο και ξαναμπαίνει στον στίβο της χορευτικής μουσικής και των λάιβ θεαμάτων.

Κατεβαίνοντας την Πειραιώς, αποκλείεται να χάσετε το σημείο. Μια αστυνομική «αύρα» έχει στηθεί ήδη έξω από το κλαμπ, ενώ η διακόσμηση του εσωτερικού της εισόδου ακολουθεί κατά γράμμα τις επιταγές της «μιλιτέρ» μόδας και θα έχει κάτι μυδράλια τοποθετημένα σε εμφανέστατο σημείο. Εντός της αιθούσης (που χωράει περίπου 500 άτομα) το σκηνικό είναι εντελώς διαφορετικό. Αναμενόμενο (θα μου πείτε). Ένα ριάλιτι το θέλει το κρεβατάκι του. Και τις μπάρες του. Και τις αλυσίδες του (και ό,τι, τέλος πάντων, έχει απομείνει από τον «ένδοξο» πρότερο βίο του καταστήματος).

Ο Τζιμάκος θα κατεβαίνει από την υπερυψωμένη πίσω σκηνή και μέσω μιας πασαρέλας-διαδρόμου θα κατεβαίνει στην πρώτη σκηνή (εκεί που χόρευαν κάποτε τα κορίτσια). Μαζί του θα έχει εκείνον τον νεαρό συνεργάτη του που όλως τυχαίως θυμίζει τον Γιώργο Νταλάρα και μαζί θα τραγουδήσουν το «το πες, θα πληρώσω με αίμα» όπως και άλλα παλιά λαϊκά του '60 και του '70. Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί με τα γνωστά τραγουδάκια των δίσκων του και βέβαια με τις ζουμερές παρλάτες του. Η διάρκεια; Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Και βλέπουμε...

ΙΝFΟ

«Club Τessera» (Πειραιώς 117, τηλ. 210-3423.198, 210-3454.004). Είσοδος: 20 ευρώ με ποτό και 150 ευρώ το ουίσκι.


ΤΑ ΝΕΑ, 24-04-2003, Σελ.: P44
Κωδικός άρθρου: A17622P442