Ζάπινγκ μεταξύ τηλεόρασης και σεξ

Γίνεται; Να «κάνεις» σεξ και ζάπινγκ ταυτοχρόνως; Ούτε ο Πιρς Μπρόσναν να είσαι! Ρέππας - Παπαθανασίου το «κάνουν». Αλλού κερδίζουν, αλλού χάνουν. Έτσι κι αλλιώς, η ελληνική κωμωδία βάζει πλώρη για πολλά εισιτήρια.Και ως γνήσιος πατριώτης,τους εύχομαι κάθε επιτυχία. Δημήτρης Δανίκας

Απίστευτος αριθμός προσώπων (από Παναγιωτοπούλου και Κουλιανού μέχρι Σπεράντζα Βρανά και Τζίμη Πανούση) και εξίσου απίστευτος αριθμός ιδιοτήτων (από manager διαφημιστικής εταιρείας, μέχρι και κλινικάρχης, ιδιοκτήτης «γραφείου τελετών» και αθάνατες νοικοκυρές). Η Ελλάδα; Περίπου! Η τηλεόραση; Περίπου. Η διαπλεκόμενη σχέση «σίριαλ» - θεατρικής «κωμωδίας»; Ακριβώς. Ξεφυλλίζοντας σελίδες εβδομαδιαίου κους-κους; Φυσικά. Με τόση μεγάλη ομάδα, με τέτοιο κοκτέιλ και με τόσα σκετσάκια, δύο τινά μπορούσαν να συμβούν: (1) Αλαλούμ - (2) Χαλκομανία (στην καλύτερη των περιπτώσεων). Κι όμως, ούτε το ένα ούτε τ' άλλο. Τα δύο «παιδιά» της (ελληνικής) TV τα κατάφεραν καλύτερα από τον καλύτερο τροχονόμο του κυρίου Χρυσοχοΐδη. Πώς; Με το σενάριο. Για να σας δώσω να καταλάβετε:

..........................................................................

*Τζίμης Πανούσης κλείνοντας πονηρά το μάτι σε θηλυκούς και αρσενικούς τεθλιμμένους συγγενείς εν ώρα κηδείας του μοναδικού (αυτόχειρα) καλλιτέχνη.

ΤΑ ΝΕΑ, 22-10-1999
Κωδικός άρθρου: A16573P4C1