Αναβλήθηκε απ' αόριστον η δίκη Νταλάρα - Πανούση

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Τζίμης Πανούσης θα αργήσουν μάλλον να συναντηθούν στα δικαστήρια μετά την επ' αόριστον αναβολή της χθεσινής τους αντιδικίας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω ωραρίου της λειτουργίας των δικαστηρίων και έτσι ο Τζίμης Πανούσης που κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση του συναδέλφου του δεν πρόλαβε ούτε να καθήσει στο εδώλιο του 5ου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.

Ο μηνυτής και βασικός μάρτυρας κατηγορίας, που δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Νταλάρα, ήταν απών. Στα δικαστήρια εμφανίστηκε μόνο ο Τζίμης Πανούσης και ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος και στο παρελθόν έχει καταθέσει υπέρ του στα αστικά δικαστήρια που έχουν προηγηθεί.

Η ποινική δίωξη εις βάρος του Τζίμη Πανούση είχε ασκηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει ο Γ. Νταλάρας. Αφορμή αποτέλεσαν τα σχόλια που ακούγονταν στις παραστάσεις που είχε δώσει πριν από δύο χρόνια ο Τζ. Πανούσης στον «Μύλο», της οδού Πατησίων, τα οποία ο Γ. Νταλάρας είχε θεωρήσει ότι είναι ψευδή και συκοφαντικά για το πρόσωπό του.

Για τον λόγο αυτό μάλιστα ο τραγουδιστής είχε προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια διεκδικώντας αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υποστήριξε ότι έχει υποστεί από τα σχόλια του συναδέλφου του.

ΤΑ ΝΕΑ, 27-04-1999
Κωδικός άρθρου: A16423P082