Το Βήμα, 27/10/1991

Ο Τζιμάκος... Ρομπέν!

«Ο ΡΟΜΠΕΝ των χαζων» είναι μία άλλη ιστορία. Θα εξελίσσεται για 25, μόνο, βραδιά στο «Μετρό» της οδό Γκύζη και θα είναι ο Τζίμης Πανούσης υπεύθυνος για αυτήν.

Ο απρόβλεπτος καλλιτέχνης, που εμφανίζεται για έκτη συνεχή χρονιά στον ίδιο χώρο, δηλώνει πως εφέτος θα το κάνει αφιλοκερδώς -σαφώς επηρεασμένος από το Σαββόπουλο, κι ας μην το λέει- αλλά θα υπάρχει ένα «συμβολικό εισιτήριο στην είσοδο μόνο 2.600 δρχ., για τα μάτια της Εφορίας και τα αναγκαία έξοδα υποδομής».

Στη σκηνή, αμερικανικές σημαίες και Εσταυρωμένος στο βάθος. Μπροστά, ο Τζιμάκος σατιρίζων ό,τι στηρίζεται. Όλα δηλαδή. Για τους επίσημους, πλαστικές πολυθρόνες των γύφτων με 3.500 δρχ. μόνο. Για πιο τεμπέληδες ή πιο σέξι, κρεβάτια με 10.400 δρχ. μόνο. Θα υπάρχει μεγάλη περιποίηση. Αρκεί να δώσετε 30.000 δρχ. για το σαλονάκι, 15.000 δρχ. για το στασίδι κ.ο.κ Μία βραδιά με χιούμορ, τραγούδι, ροκ 'ν' ρολ, τηλεφωνικές επικοινωνίες, τηλεοπτικές αναμεταδόσεις και πολλά χάπενινγκ. Οι παραστάσεις στο επιπλωμένο «Μετρό» αρχίζουν 10.15 μ.μ. αρκεί να μην είναι Δευτέρα ή Τρίτην

Άννα Βλαβιανού