Απογευματινή, 10/06/1989
Ζάλη των Τάξεων στα βιβλιοπωλεία
«Ιστορίες ραδιοφωνικής φαντασίας» παρουσίασε χθες ...συσκευασμένα σε βιβλιοκασέτα με τίτλο «Ζάλη των τάξεων» ο Τζίμης Πανούσης.
Για το βιβλίο οι υπεύθυνοι της έκδοσης τόνισαν ότι «το ιστορικό ντέρμπυ μεταξύ της άρχουσας και της εργατικής τάξης κάνει διάλειμμα. Οι τάξεις δεν παλεύουν τώρα γιατί είναι ζαλισμένες. Τα ανέκαθεν αντιμαχόμενα κοινωνικά στρώματα παραπαίουν και μπερδεύουν τους ρόλους τους. Τα προγνωστικά του Κάρολου, που έπαιζε στάνταρ 2 την εργατική τάξη, αμφισβητούνται σοβαρά. Τοιουτοτρόπως ο συγγραφέας επανέρχεται στην τριπλή παραλλαγή και στο "όλα παίζονται"».
Ο κ. Πανούσης σε μια καθόλου συμβατική παρουσίαση της σειράς επίκαιρων σατιρικών σημειωμάτων του είπε -ανάμεσα στα άλλα- για τη νέα του καλλιτεχνική ενασχόληση ότι:
«Και τραγούδια θα φτιάχνω και βιβλία θα γράφω και πίνακες θα ζωγραφίζω και φωτογραφίες θα τραβάω και εκπομπές θα κάνω, μέχρι να πάρω το αγρόκτημα, γιατί κάθε χρόνο ακριβαίνουνε».