Η Πρώτη, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 1987, σελ. 13

Αυτοί και το... τρελόχαρτο

Ρεπορτάζ: Δέσπ. Τσάντε, Λ. Κομίνη, Κ. Καραγιάννη

Καλλιτέχνες που έχουν απαλλαγεί σαν τον κ. Λαζόπουλο δεν διστάζουν να πουν επώνυμα την άποψή τους. Τα ονόματά τους ακούστηκαν πολλές φορές για την ίδια ιστορία κατά το παρελθόν.

Τζίμης Πανούσης

«Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να συγχαρώ την εφημερίδα “Αυριανή” που έφερε στο φως το μέγα σκάνδαλο των απάτριδων και λουφαδόρων καλλιτεχνών, που με ύποπτα μέσα απαλλάσσονται από τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Προτείνω την βίαια προσαγωγή των κ.κ. Λαζόπουλου, Σαββόπουλου, Ανδρέα Παπανδρέου και άλλων στις τάξεις του στρατεύματος της αλλαγής. Σε περίπτωση κατά την οποία κάποιος απ’ αυτούς είναι πραγματικά τρελός και αυτοκτονήσει τότε να διαμελίζεται το πτώμα του, να φωτογραφίζεται και να μπαίνει πρωτοσέλιδο στην “Αυριανή” και το “Έθνος”.»