ΤΑ ΝΕΑ, 29/06/1984

Πανηγύρι μετά ποδοσφαίρου

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ αγώνας μεταξύ συνθετών και τραγουδιστών, με διαιτητή τον Αντώνη Καφετζόπουλο και παίχτες τον Δ. Κοντογιάννη, τον Τζ. Πανούση, τον Β. Γερμανό, τον Στ. Φωτιάδη και άλλους, θα προετοιμάσει το κέφι του κοινού που θα παρακολουθήσει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στο γήπεδο του Απόλλωνα, τη μεγάλη γιορτή λαϊκού και δημοτικού τραγουδιού που διοργανώνει το περιοδικό «Ντέφι».

Το πρόγραμμα θ' ανοίξει με τις Μουσικές Ταξιαρχίες και τον Βαγγέλη Γερμανό και θα συνεχίσει με το νεότερο λαϊκό - από άποψη καλλιτεχνών - τραγούδι. Θα εμφανιστεί η Γλυκερία με το συγκρότημά της όπου θα παίξει βιολί ο Γ. Κόρος, ο Δ. Κοντογιάννης με την «Λαϊκή Ορχήστρα Αθηνών», η λαϊκή κομπανία «Τα παιδιά απ' την Πάτρα», ο Ν. Παπάζογλου με την «Ταχεία Θεσσαλονίκης» κ.ά.

Θα ακολουθήσουν οι έκτακτες συμμετοχές, όπως αυτή του Μ, Μενιδιάτη, και του Α. Ρεπάνη.

Η συναυλία θα συνεχιστεί με δημοτικά τραγούδια με το συγκρότημα του κλαρίνίστα Γ. Βασιλόπουλου και στο βιολί τον Θ. Χάρο, που θα φροντίσουν να προκαλέσουν όχι μόνο κέφι, αλλά και χορό.

Εισιτήρια στην τιμή των 400 δραχμών προπωλούνται σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, όπως στα Προπύλαια και στην πλατεία Κλαυθμώνος.