ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΒΟΛΟΣ ΑΘΗΝΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Παρουσίαση βιβλίων στο μουσικό κατάστημα PLAY

(Αρνάλδας 8, πάροδος Μακαρίου, Λευκωσία)

Ο Τζίμης Πανούσης στη Λευκωσία, 2006Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2006 στις 16:00 στο μουσικό κατάστημα PLAY στη Λευκωσία ο Τζίμης Πανούσης παρουσίασε τα δύο τελευταία του βιβλία Μικροαστική Καταστροφή και Πούστευε και Μη Ερεύνα.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση και υπογραφή βιβλίων.

Δελτίο τύπου:

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 16:00 στο μουσικό κατάστημα PLAY (Αρνάλδας 8, πάροδος Μακαρίου), ο Τζίμης Πανούσης παρουσιάζει τα νέα του βιβλία «Μικροαστική καταστροφή» και «Πούστευε και μη ερεύνα», εκδόσεις OPERA.

Σε ανεξάρτητη συσκευασία δύο σε δύο, η «Μικροαστική Καταστροφή», με ποιήματα και ψηφιακές ζωγραφιές για μεγάλα παιδιά και το «Πούστευε και μη ερεύνα», με φανταστικά graffiti και αντιβιοτικά πεζογραφήματα για βία αγίων και αγωνίες αμαρτωλών. Ο θεοκαμένος καλλιτέχνης φιλοδοξεί να σταθεί δίπλα στον Κώδικα Ντα Βίντσι περιγράφοντας τα δικά του βίτσια με ημιαυτόματη γραφή, επανατοποθετώντας το Φόβο των Ιουδαίων δίπλα στον Δήμο, στον ουρανό του κανακΑΡΗ του. Λίγο πριν ξεκινήσει το Fame Story για επίδοξους συγγραφείς από τους άπληστους ιδιώτες των μέσων μαζικής εξημέρωσης, εδώ στην όμορφη Ζιμπάμπουε των Βαλκανίων, ο Τζίμης Πανούσης επιθυμεί να αποκαλύψει ότι περίφημο ΚΥΣΕΑ (όλων των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης) σημαίνει απλά: Κυβέρνηση Σεσημασμένων Αμερικανοτσολιάδων.

Φωτογραφίες: