ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΒΟΛΟΣ ΑΘΗΝΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Παρουσίαση βιβλίων στο βιβλιοπωλείο ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ
(Ταγμ. Τζουλάκη 8, Ηράκλειο)Την
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2005 στις 7 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Δοκιμάκης στο Ηράκλειο ο Τζίμης Πανούσης παρουσίασε τα δύο τελευταία του βιβλία Μικροαστική Καταστροφή και Πούστευε και Μη Ερεύνα.
Μετά την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση και υπογραφή βιβλίων.
Δελτίο τύπου:
Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2005, ώρα 7:00 το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο Δοκιμάκης (Ταγματάρχου Τζουλάκη 8), ο Τζίμης Πανούσης παρουσιάζει τα νέα του βιβλία «Μικροαστική καταστροφή» και «Πούστευε και μη ερεύνα», εκδόσεις OPERA.
Σε ανεξάρτητη συσκευασία δύο σε δύο, η «Μικροαστική Καταστροφή», με ποιήματα και ψηφιακές ζωγραφιές για μεγάλα παιδιά και το «Πούστευε και μη ερεύνα», με φανταστικά graffiti και αντιβιοτικά πεζογραφήματα για βία αγίων και αγωνίες αμαρτωλών. Ο θεοκαμένος καλλιτέχνης φιλοδοξεί να σταθεί δίπλα στον Κώδικα Ντα Βίντσι περιγράφοντας τα δικά του βίτσια με ημιαυτόματη γραφή, επανατοποθετώντας το Φόβο των Ιουδαίων δίπλα στον Δήμο, στον ουρανό του κανακΑΡΗ του. Λίγο πριν ξεκινήσει το Fame Story για επίδοξους συγγραφείς από τους άπληστους ιδιώτες των μέσων μαζικής εξημέρωσης, εδώ στην όμορφη Ζιμπάμπουε των Βαλκανίων, ο Τζίμης Πανούσης επιθυμεί να αποκαλύψει ότι περίφημο ΚΥΣΕΑ (όλων των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης) σημαίνει απλά: Κυβέρνηση Σεσημασμένων Αμερικανοτσολιάδων.