ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τηλεόραση που προβάλλει Κορίτσια ο Τζίμης

Στην τηλεόραση ο Τζίμης Πανούσης δεν είχε ιδιαίτερη τύχη. Περιβόητη είναι η κομμένη εκπομπή «Κορίτσια ο Τζίμης» στην ΕΤ-2 τον Ιούλιο του 1995. Το πρώτο επεισόδιο γυρίστηκε κανονικά πριν μάθει ο Τζίμης ότι η εκπομπή τελικά δεν θα μεταδιδόταν. Μερικές εικόνες από εκείνη την εκπομπή μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Κατά καιρούς εμφανίζεται σε σειρές ή αυτοτελείς εκπομπές.

Το 1985 εμφανίστηκε στο Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα της ΕΡΤ μαζί με τις Μουσικές Ταξιαρχίες.

Το 1987 εμφανίστηκε στην Αποκριάτικη εκπομπή «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι» (εκπομπή 10) του Διονύση Σαββόπουλου στην ΕΡΤ. Εκεί έγινε και η προβολή του βιντεοκλίπ του «Κάγκελα Παντού». Μαζί με το Δ. Σαββόπουλο τραγούδησαν το «Για τον Κουν»

Το 1988 εμφανίστηκε στη Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι» (η οποία είχε μετονομαστεί «Ευτυχισμένος ο καινούριος πόνος») του Διονύση Σαββόπουλου στην ΕΡΤ σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή. Ο Τζιμάκος ταγουδάει σε playback ένα απόσπασμα από το «Ψώφια Γλώσσα» και στη συνέχεια στέλνει χριστουγεννιάτικες ευχές ως Αμερικάνος ομογενής από την Αστόρια. O Τζίμης Πανούσης, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Διονύσης Σαββόπουλος ερμηνεύουν το «Τέσσερις Στρατηγοί». Προς το τέλος της εκπομπής, Ο Πανούσης σε μπανιέρα μαζί με το Σαββόπουλου τραγουδάει το «Ενυδρείο».

Τα Χριστούγεννα του 1990 εμφανίστηκε στο Χριστουγεννιάτικο show του ΑΝΤ1 «Χριστός και Παναγία». Φορώντας αρβύλες και ρομπ ντε σαμπρ και κρατώντας σακούλες σκουπιδιών ανέλαβε το πολιτικό σχόλιο και τραγούδησε το «Φυσική ιστορία».

Το 1993 εμφανίστηκε, μέσω video, στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή "Made in Greece" στον ΑΝΤ1 για να περιγράψει στη ρεπόρτερ Γιάννα Δημητριάδου τις εμπειρίες του από την σύντομη στρατιωτική του θητεία.

Το 1993 εμφανίστηκε στην εκπομπή «Άνω Κάτω το Σαββάτο» στο MEGA όπου έπαιξε τραγούδια («Ισοπαλία», «Πυγολαμπίδα», «Μάγισσα Μανούλα», «Ποτ Πουρί») και διάβασε ποιήματα.

Το 1995 εμφανίστηκε στη μουσική εκπομπή «Άσμα Ελληνικό» που παρουσιάζουν οι Στέλιος Ελληνιάδης, Γιώργος Κοντογιάννης και Αντώνης Καφετζόπουλος. Το επεισόδιο αυτό παρουσιάζει τον τραγουδοποιό, ηθοποιό και σατυρικό καλλιτέχνη Τζίμη Πανούση, ο οποίος, από το νυχτερινό κέντρο «Αμπάρες» όπου εμφανιζόταν, σχολιάζει με τον δικό του καυστικό τρόπο την ελληνική πολιτική επικαιρότητα και την κοινωνική πραγματικότητα της εποχής. Ακούγονται τα τραγούδια «Είμαι γυφτάκι», «Φασμπίντερ και ξερό ψωμί», «Εγώ», «Ανακωχή».(Οι εικόνες είναι από την επανάληψη της εκπομπής το 2018)

Το 1998 εμφανίστηκε στην ανασκόπηση του MEGA με το Θοδωρή Ρουσόπουλο στην εκπομπή «7+7»

Στις 14/10/2001 εμφανίστηκε σε έκτακτο επεισόδιο στη σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, στο Mega Channel, «Δέκα Μικροί Μήτσοι» υποδυόμενος τον Οσάμα Μπιν Λάντεν:

Στις 24/11/2002 ο φακός της κάμερας κατέγραψε την επίσκεψη του Τζιμάκου στο κέντρο που εμφανιζόταν ο Ζαφείρης Μελάς.

Το 2009 εμφανίστηκε στην εκπομπή Mega Friday All Nighters (Mega Σάτιρα 2)

Στις 02/02/2013 προβλήθηκε στην ΕΤ1 το 6ο επεισόδιο της εκπομπής του Νίκου Κυπουργού «Τα Μυστικά της Μουσικής» με θέμα «Μουσική και λόγος: το τραγούδι». Ένα από τα πρόσωπα που φιλοξενήθηκαν ήταν και ο Τζίμης Πανούσης.

Στις 25/01/2015 εμφανίστηκε στα παράθυρα του ΣΚΑΙ ώστε να δώσει τα δικά του exit poll για τις Βουλευτικές εκλογές.