Κριτικές για την παράσταση The War


ΤΑ ΝΕΑ
(24 Απρίλη 2003)
Ο άλλος «Πόλεμος» του Τζίμη Πανούση
Ο Τζιμάκος θα κατεβαίνει από την υπερυψωμένη πίσω σκηνή και μέσω μιας πασαρέλας-διαδρόμου θα κατεβαίνει στην πρώτη σκηνή (εκεί που χόρευαν κάποτε τα κορίτσια). Μαζί του θα έχει εκείνον τον νεαρό συνεργάτη του που όλως τυχαίως θυμίζει τον Γιώργο Νταλάρα και μαζί θα τραγουδήσουν το «το πες, θα πληρώσω με αίμα» όπως και άλλα παλιά λαϊκά του '60 και του '70. Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί με τα γνωστά τραγουδάκια των δίσκων του και βέβαια με τις ζουμερές παρλάτες του. Η διάρκεια; Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Και βλέπουμε...
Διαβάστε περισσότερα...
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ
(τεύχος 78, 24-30 Απρίλη 2003)
Τζίμης Πανούσης στο Tessera
"365 μέρες το χρόνο έχουμε Μεγάλη Παρασκευή πλέον... Ποια η διαφορά; Για πρώτη φορά τα λεφτά από τις παραστάσεις θα πάνε για την ενίσχυση... των καλλιτεχνών και του επιχειρηματία... Θα ξεκινάω με έμφαση στη σημασία του σεξ και τη σχέση του με τις εκστρατείες".
Από τη Μεγ. Παρασκευή ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει δυναμικά στις νυχτερινές σκηνές της Αθήνας. Από το γνωστό Tessera -που σταματά την λειτουργία του ως strip show hall- σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα για τον πόλεμο "το απόλυτο reality". Πήγαμε, είδαμε τις πρόβες και μεταφέρουμε εντυπώσεις.
Διαβάστε περισσότερα...
Ελευθεροτυπία
(11 Μάη 2003)
Ο Πανούσης κι ο κλώνος του ...
Η δίκη της «17 Νοέμβρη», ο πόλεμος στο Ιράκ, οι καταγγελίες για διαφθορά, η αποπομπή Πανταγιά, η μόδα των ριάλιτι. Αρκετά τα γεγονότα που μεσολάβησαν από την τελευταία φορά που είδαμε τον Τζίμη Πανούση.
Διαβάστε περισσότερα...