Κριτικές για την παράσταση Ola Skata στη Θεσσαλονίκη


Mic.gr
(http://www.mic.gr)
15/10/2005

Το σόου λέγεται OLA SKATA. Στο video-wall βλέπουμε τον αρχιεπίσκοπο να περιοδεύει στας εξοχάς ανάμεσα στα πρόβατα ή να εκτελεί χρέη μαρκόνη σε αεροπλάνο. Το σύνθημα το δίνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης με την φράση «αν έχουν έρθει κι οι κύριοι Ρεγκούζας και Χρηστίδης, μπορούμε ν' αρχίσουμε».
Εμφανίζεται εμφανώς αδυνατισμένος, ιδιαίτερα ανανεωμένος, κοτσονάτος και κεφάτος. Παρλάρει ακατάπαυστα και κινείται διαρκώς για να μας δείξει ότι βρίσκεται σε μεγάλες φόρμες κι ότι δεν χρειάζεται ν' ανησυχούμε για την κατάσταση της υγείας του.
Και σπεύδει αμέσως να εξηγήσει πως του κατέβηκε ο τίτλος της παράστασης. Προέρχεται, λέει, από το παλαιότερο σλόγκαν «Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα» ως προέκτασή του. Ο κος Νταλάρας αποφάσισε να μας χέσει κι από τότε μας χέζει συνεχώς, λέει ο Τζιμάκος.
Διαβάστε περισσότερα...

Avopolis Music Network
(http://www.avopolis.gr)
23/10/2005

«ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ, ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ, ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ θα μας πάνε» τραγουδά, σε ρυθμούς του ιστορικού «όλα καλά» του εθνικού μας SAKIS, ο Τζίμης Πανούσης στην ομώνυμη παράσταση που ανεβάζει αυτές τις μέρες στο Principal της Θεσσαλονίκης, όπου (αν τα καταφέρει κανείς να το βρει αφού δεν υπάρχει ίχνος πινακίδας που να δείχνει το δρόμο), με 20eu μπορείς να απολαύσεις μία 3ωρη παράσταση (όχι όμως και το ποτό) γεμάτη από μουσική, γέλιο, προβληματισμό...
Διαβάστε περισσότερα...