12 Δεκεμβρίου 2004

Έκλεψαν την παράσταση (ημέρα: 63 ώρα:22:45)

Fame Story 3: Ο Γιώργος και ο Γιάννης ερμηνεύουν Τζίμη Πανούση Οι επόμενοι σπουδαστές που ανέβηκαν στη σκηνή για να δώσουν τη δική τους μάχη ήταν ο Γιώργος και ο Γιάννης. Το αποψινό τους έργο ήταν εξαιρετικά δύσκολο, καθώς είχαν αναλάβει να φέρουν εις πέρας το τραγούδι «Φασμπίντερ και ξερό ψωμί» του Τζίμη Πανούση.

Παρά το δύσκολο έργο τους, σκέφτηκαν τις συμβουλές των καθηγητών τους και έδειξαν αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι μπορούν να κολυμπήσουν στα βαθιά και τα κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία. Όχι μόνο απέδωσαν άλλους στίχους με στόμφο και δυναμισμό και άλλους με συναισθηματισμό και τραγικό ύφος, βάζοντας στο τραγούδι την προσωπική τους σφραγίδα, αλλά επιδόθηκαν και σε απίθανες τρέλες.

Για παράδειγμα όταν είπαν τον στίχο «οι πράκτορες της ΚΥΠ» φόρεσαν και οι δύο μαύρα γυαλιά, ενώ κάποια άλλη στιγμή έκαναν ένα μικρό πηδηματάκι και στριφογύρισαν τα χέρια τους. Ο Γιώργος δε κατά διαστήματα άνοιγε τα μάτια του διάπλατα έχοντας το βλέμμα του «τρελού». Fame Story 3: Ο Γιώργος και ο Γιάννης ερμηνεύουν Τζίμη Πανούση

Μετά το πέρας της προσπάθειάς τους συνειδητοποίησαν ότι όχι μόνο τα είχαν καταφέρει, αλλά είχαν κλέψει και την παράσταση, αφού τα μέλη της κριτικής επιτροπής εξύμνησαν το αποτέλεσμα.

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία βλέποντάς σας, νόμισα ότι έβλεπα παράσταση εξωτερικού. Πολύ καλοί και οι δύο και τα μίνιμαλ αστειάκια σας και φέρατε το τραγούδι στα μέτρα σας. Ήσασταν θαυμάσιοι», είπε ο Νίκος Μουρατίδης.

Fame Story 3: Ο Γιώργος και ο Γιάννης ερμηνεύουν Τζίμη ΠανούσηΑναφερόμενος προσωπικά στον Γιώργο, τον αποκάλεσε εξαιρετικό και άψογο, ενώ τον ενημέρωσε ότι τον είχε βαθμολογήσει με άριστα. Όσο για τον Γιάννη τόνισε πως κατάφερε για πρώτη φορά να δείξει την καλλιτεχνική του πλευρά κι όχι αυτή του γιατρού.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κριτική της Εύης Δρούτσα. «Ο Γιώργος έκανε το θαύμα του, νομίζω ότι παρέσυρε σωστά τον Γιάννη σε δρόμους που ίσως δεν περίμενε. Χαίρομαι γιατί δεν πέσατε στη μπαλαφάρα. Ο Γιάννης κάπου έχανε μου φάνηκε την τονικότητά του, αλλά ήταν όλο το πακέτο τόσο καλό που δεν έχουν σημασία αυτά», σημείωσε η γνωστή στιχουργός.