Περιοδικό Μετρό, τεύχος 3, Μάρτιος 2015, σελίδες 110-111

Ινδιάνικο Ωροσκόπιο

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΣΙ

Γεράκι (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου) - Φθισικός ηγέτης

Όταν το γεράκι φορέσει το ταγεράκι με την Αστερόεσσα γίνεται μιλιταριστική κότα. Τα βλέπεις όλα με την πανίδα που κυκλοφορεί στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης (Παν-οίδα). Αυτός ο Ντάισελμπλουμ, που έχει τελειώσει ολλανδικό ΤΕΙ γεωπονίας, είναι γκέι ερπετό! Σαύρα για την ακρίβεια! Βεντάλια σημαίνει το όνομά του στα Ολλανδικά. Ντάλια τον φωνάζουν οι Ποταμίσιες φιλενάδες του. Ο πρωκτός σέρνει καράβι, όπως θα έλεγε και ένας θυμόσοφος γέροντας από τα Τζουμέρκα.

Άλκη (21 Απριλίου - 20 Μαϊου) - Ευγενικός γίγιαντας

Ο Βοϊδοκέφαλος τάρανδος της Αμερικής έχει κυκλώπεια ευγένεια διπλό-μάτη. «Μην μου τους κύκνους τάρανδε» συνταγογραφούν οι μάγοι της ινδιάνικης θηλής, πού πασαλίβουν τις ρώγες των δαιμονισμένων κορασίδων με το μαγικό φίλτρο από κερατόσκονη άλκης. Ο δυτικός ηγέτης, χλομός και απρόσωπος, χωρίς το γονίδιο αντιαλκοολικής προστασίας, πέφτει μοιραία στα βαρβιτουρικά. Ο ψυχασθενής Σαμαρείτης, πασπαλιζόμενος με χρυσά άνθη Λαζαρίδικα, επωάζει χρυσά αυγά. Ο υπόγειος μαξιμαλιστής Μουρούτης βγαίνει νύχτα από τα έγκατα του Προεδρικού Μεγάρου και γράφει συνθήματα στους τοίχους των ανακτόρων. Πυροβολείτε τον φασίστα.

Κουκουβάγια (21 Μαϊου - 21 Ιουνίου) - Σοφός

Διαβάζεται το ίδιο και ανάποδα. Έχει βάλει το τσουτσουνάκι του ο άρχοντας του Σκότους στο μυστηριώδες νυχτοπούλι, γι' αυτό έχει μονίμως πεταγμένα όξω τα ματάκια του. Βλακεία και Σοφία ένα και το αυτό! Όπως ο καθυστερημένος Βούδας με την προχωρημένη γυναικομαστία... Δεν είναι από ταλέντο που λέω αστεία, αναφέρει ο ποιητής, απλά πάσχω από γυναικομαστία. Το παιδί του Λουντέμη, που μέτραγε τα άστρα γέμισε σπυράκια στο πρόσωπο και γυναίκα δεν τον πλησίασε ποτέ. Μονάχα μία ανδρογυναίκα εγχειρισμένη γούσταρε να τον πασαλείβει με κάλπικα κολπικά υγρά που μυροβλύζανε από την αιδιοπληγή της.

Οξύρρυγχος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου) - Καλλιτέχνης

Μεταστατικός, υδρό­βιος αρτίστας, μεγάλου μήκους με μα­κρύ ρύγχος, ανήκει στην συνομοταξία... μαστουρόψαρα. Σνιφάρει υποθαλάσσιο χόρτο και τα αβγά του αποτελούν το πλέ­ον επικίνδυνο ναρκωτικό της άρχουσας τάξης. Μαύρο χαβιάρι! Μαύρο σαν την ψυχή τους, μαύρο σαν την ιδεολογία τους, από τις λίμνες των Ινδιάνων Τσερόκι στα ομώνυμα τζιπ, που μαγαρίζου­νε τους σοσιαλιστικούς δρόμους. Μαζί με τις τρούφες που σκυλοβρομάνε σαν κόπρανα χοίρου, τα μουχλιασμένα τυριά με οσμή ποδαρίλας φαντάρου και τα ξινισμένα μπαγιάτικα γαλλικά κρασιά, στο μενού των κροίσων, των νεόπλουτων, των ελβετόψυχων βαρβάρων. «Θέλει η Εβραία να χαρεί, αλλά η Μοσάντ δεν την αφήνει».

Κούγκαρ (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου) - Μισητός Ήρωας

Η γριά κότα που καμακώνει πιτσιρικάδες και τους πνί­γει στο ζουμί της. Πολλά κολπικά υγρά, άοσμα, σιντριβανάτα, αλκαλικά, που δεν λερώνουν και δεν αφήνουν λεκέδες. Η βρυσούλα, πίσω από την κλειτο­ρίδα στο σημείο Τζι, μετά από έμπει­ρο ψωλοκλείδωμα ανοίγει την κάνουλα της ηδονής και τα κρεβάτια πλημμυ­ρίζουν βατράχια... Βρε κε κεξ, σκουίρτ, σκουίρτ και ο Αντώνης Ρέμος γυαλίζει τα πόμολα στις πύλες του Δάκη. Ο Βόσνιακ φερετζές σκεπάζει την ξάγρυπνη show biz, αφήνοντας ακάλυπτα τα γυ­μνά της ποδάρια, έρμαια στους εφιάλτες μπουρτζόβλαχους.

Ελάφι (23 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου) - Προσαρμοστικός

Ο φόβος φυλάει τα έρ­μα. Τη σαβούρα στα αμπάρια των καρα­βιών και στο υπογάστριο των μικρόφαλλων κοιλαράδων, θλιβερή σεξουαλική απόφυση, κρυμμένη μέσα στο λίπος του Μπενιζέλειου κήτους. Μειώθηκαν ανα­πάντεχα οι θάνατοι ηλικιωμένων στα χρόνια της κρίσης. Τους μεταφέρουν ως ζόμπι στη Βουλγαρία και τα Σκόπια, τους καίνε και επιστρέφουν στην πατρίδα με τη στάχτη του παππού σε ταπεράκι! Έτσι συνεχίζουν να εισπράττουν τη σύνταξη και κατάφεραν να επιβιώσουν μέχρι σή­μερα, να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και να έρθει η «Ελπίδα» - η βάρκα του Χάρου με τα αι­ώνια δρομολόγια στον Αχέροντα. «Πόλε­μο, πόλεμο, όχι έρωτα, μακροβούτια στον Αχέροντα».

Αετός (24 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου) - Ισορροπιστής

Ο αντάρτης των που­λιών με τις ωραίες (on time) εφορμή­σεις εξ ουρανού, αρπάζει τις χελώνες (Hell+Όνος), τα γαϊδούρια της κόλασης, πετάει ψηλά και τις αμολάει στα κεφά­λια των ποιητών. - Αν δεν μπορείς να κά­νεις κάτι, δίδαξέ το! (If you can't do it, teach it!). Η κατάρα της διανόησης με την προβληματική σεξουαλική ζωή. Βα­ράω, επειδή δεν γαμάω! Βία στη βία της αγαμίας.

Κάστορας (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου) - Το νόημα της ζωής

Μια ζωή φράγματα, μια ζωή φραγμούς, περίτεχνους κι εφή­μερους. Αρουραίοι με πεταχτά δοντάκια και φουντωτή ουρά, που την κυνηγάνε να την καπνίσουν. Η Πειρατική Πατραϊκή της οικογένειας Στράτου φαλίρισε, πετάχτηκαν στον δρόμο χιλιάδες εργαζό­μενοι, αλλά οι στρατευμένοι διαπλεκόμενοι ιδιοκτήτες ζουν και βασιλεύουν μέσα από τους δισεκατομμυριούχους κληρο­νόμους τους! Η Δανάη εξασφαλίζει τις μοτοσικλέτες και το χαβιάρι του Βαρουφάκη που πλασάρει τον λιτό βίο εκ του ασφαλούς.

Κόκκινη Αλεπού (23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεβρίου) - Παιχνιδιάρα

Κομμουνιστικός εισοδισμός, άψογα σχεδιασμένος με τεχνικές δοκιμασμένες στα εργαστήρια του Λεμονόσοφ, από τα μπάσταρδο του Χαρίλαου, στην κυβέρνηση του Αλέξη. Ένα φάντα­σμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη, το φάντασμα του κιναιδισμού. Οι Καγκεμπίτες του Περισσού, που δουλεύουν και για τη ΟΙΑ άμα λάχει, το φυσάνε και δεν κρυώνει. Τα ελαττώματα της φυλής (ο φθόνος, το χαφιεδιλίκι, η συκοφαντία) αποδεικνύουν ότι είμαστε απ’ ευθεί­ας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων (κα­λά και οι Τούρκοι, 400 χρόνια τι κάνανε; Μπρίκια κολλάγανε;).

Μαύρη Αρκούδα (22 Δεκεμβρίου - 20 Γενάρη) - Οραματιστής

Χειμερία νάρκη. Περιμένει να την πατή­σεις και να τιναχτείς στον αέρα. Όλα τα εσωτερικά όργανα μαζεύονται και γίνο­νται ένα. Υπολειτουργούν και συντηρού­νται μέχρι την άνοιξη. Δες το ψυχρά, σαν εξωγήινος παρατηρητής. Από πού πηγά­ζει το ασίγαστο πάθος του αρσενικού να μπει όσο πιο βαθιά μπορεί στα εντόσθια του θηλυκού; Γιατί οι περισσότερες σάλ­πιγγες είναι φάλτσες και πολλές ωοθή­κες ελαττωματικές; Το παρά φύσιν και η μεταφυσική είναι παράλληλες έννοιες που δεν συναντιούνται ποτέ; Θα σε γελά­σω! (Χα,χα,χα,σε γέλασα!)

Λύκος (21 Γενάρη - 19 Φλεβάρη) - Μοναχικός προφήτης

Τι είναι ο έρωτας... Μην είναι οι κάμπιες, μην είναι τα άπαρτα ψηλά τεκνά, τα Ουκρανάιζερ που δεν βαδίζουν, που ’ναι ανάπηρα και μουλωχτά; Όλα είναι ο έρωτας κι αυτά, κι εκείνα,κορίτσια άβυζα ανορεξικά, είναι τα χέρια σου, που σε χαϊδεύουν, σε αυνανίζουνε λυτρωτικά. Βάλε στη χούφτα σου σέξι μπικίνι, βά­λε στα δάχτυλα μίνι καλσόν, συν Αθηνά και χείρα κινεί, έθνος ανάδελφον, βουστροφηδόν.

Γκρι Φάλαινα (20 Φλεβάρη - 20 Μαρτίου) - Αυτοκτονικός ιδεασμός

Είδος προς εξαφάνιση ο άνθρωπος. Αυτοκτονεί ασυνείδητα. Μεταλλαγμένα ανθρωποειδή επικρατούν, πεσμένα στα τέσσερα και κοιτώντας κατάχαμα. Θέλω να είμαι δούλος, δεν θέλω ευθύνες, θέλω να επιβιώσω στις χωματερές των άπλη­στων πλουσίων. Γουστάρω τηλεοπτική μαστούρα και αποχαυνωτικό ίντερνετ.

Δεν πιστεύω τίποτα,
δεν ελπίζω τίποτα.
Είμαι πίθηκος...